Distribuïdor de productes Genap

Déndromon

Especialistes en sistemes per a l’emmagatzematge d’aigua i purins.

Cobertures i antialgues

SilofloatGenap presenta la nova coberta flotant, SILOFLOAT, per a dipòsits d'aigua. Amb la cobertura SILOFLOAT, Genap satisfà les necessitats del mercat amb una solució segura per als dipòsits d'aigua. A causa de la gran resistència als rajos ultraviolats, aquesta solució és molt indicada per al mercat d'exportació. Cobreix la superfície d'aigua gairebé al 100%, i pot ser instal•lada tant en dipòsits plens o buits d'aigua. Pot ser instal•lada per 2 persones, és molt simple i ràpid, no requereix eines, ni electricitat durant la seva instal•lació.

La cobertura antialgues SILOFLOAT es lliura amb tot el necessari per al muntatge:
-Totalment equipada.
-Fàcil instal•lació, sense eines especials
-Ràpida instal•lació tant en dipòsits buits , com plens d'aigua
-Disponible per a tots els dipòsits d'aigua
-Evita el creixement d'algues
- Baix manteniment
-Alta flotabilitat
-Alta resistència contra U.V.
-Reducció de l'evaporació de l'aigua
-S'acompanya amb manual de muntatge


Genatex 700

La lona antialgues de Genatex 700 és un reconegut sistema pel recobriment de cisternes. El teixit de banda és permeable i protegeix contra la llum i la brutícia.


Lonas flotantes Airfloat

Genap ofereix un concepte complet per cobrir cisternes d’acer amb lones flotants. El concepte està composat per l’entrega d’un tub flotant, incloent mànecs per soldadura elèctrica, que es solden amb facilitat al lloc d’instal·lació. La lona tensada que li correspon està composta d’un material amb alta capacitat per surar, que preveu la formació d’algues a l’aigua. Ja que la lona cobreix més del 90% de la superfície de l’aigua, es redueix en gran mesura la pèrdua d’aigua per evaporació.


Airtop ®

La Airtop ® és el nostre producte bandera per l’emmagatzematge d’aigua en un entorn aïllat. L’aire que queda entre l’aigua emmagatzemada i el sostre, forma un aïllament natural per l’aigua. Fent servir panells dobles fets d’epoxy poliestirè (EPS), es forma un aïllament addicional per la paret de la cisterna d’emmagatzematge. Ja que el subministrament d’aire és constant, la forma de l’Airtop sempre és convexa. Com a resultat, el sistema no es veu afectat de cap manera per efecte de l’aire. Mitjançant una portella, es poden fer instal•lacions dins de la cisterna. La Airtop és adequada per emmagatzemar aigua freda i calenta. La Airtop es fixa sobre ciment i l’anell superior conta amb una bora reforçada. El sistema també és utilitzat per emmagatzemar fertilitzants.